Principesa Margareta a adus o icoană a Reginei Ana, la club Colectiv, ca omagiu pentru victimele incendiului

18

Familia Regală a României a adus un omagiu victimelor de la club Colectiv, sâmbătă, 28 noiembrie, când Principesa Margareta a depus în fața clădirii clubului o icoană ce a aparținut mamei sale, Regina Ana.

De asemenea, Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria au depus flori și au aprins câte o lumânare în memoria victimelor. Vizibil emoționată,

Principesa Margareta a mulțumit celor prezenți.

„E foarte frumos că ați venit și că nu uitați. Să ne rugăm împreună pentru cei dispăruți, pentru sufletele lor și pentru familiile care sunt în suferință și pentru victimele care încă se luptă în spitale”, a declarat Principesa Margareta.

Principesa a spus că icoana Maica Domnului și pruncul, depusă la clubul Colectiv, este una specială.

„Regina Ana a vrut special să aduc această icoană personală. E ceva ce a avut în camera ei”, a adăugat Principesa Moștenitoare.

De asemenea, ea a amintit că într-o zi de 28 noiembrie a decedat Regina Mamă Elena.

„Nu uităm”, a adăugat ea. „Vrem să facem ceva pentru binele țării”, a afirmat Principesa Margareta și a apreciat că, în ceea ce privește solidarizarea după tragedie, „oamenii au reacționat bine, oamenii nu au uitat”. „Dumneavoastră sunteți aici și asta este frumos pentru că ne simțim mai mulți. Și asta trebuie să fie țara noastră, mai frumoasă”, a adăugat Principesa.

Întrebată ce ar trebui să se schimbe pentru ca o tragedie precum cea de la Colectiv să nu se repete, Principesa Margareta a spus: „Să ne respectăm unii pe alții, să ne iubim mai mult”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata