PSD nu intră la guvernare, dar poate sprijini orice soluţie care să stopeze catastrofa

13

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă (26 iunie 2010) că partidul său este dispus să sprijine orice soluţie pentru ieşirea din criză, deşi nu va intra la guvernare decât cu un program social-democrat.

„Noi nu intrăm la guvernare decât cu guvern social-democrat şi cu program social-democrat, dar asta nu înseamnă că nu putem sprijini orice soluţie care să oprească această catastrofă”, a declarat Victor Ponta. El a evitat să se pronunţe în ceea ce priveşte forţele politice care ar urma să formeze un viitor guvern.

„Haideţi să scăpăm de ceea ce este mai groaznic acum pentru că guvernul actual are credibilitate zero, şi-n faţa populaţiei – orice va propune va fi respins, pentru că ne-a minţit de atâtea ori încât nu-l mai crede nimeni – şi-n faţa FMI, după ce au spus că nu măresc taxele şi acum le măresc. Cine îi mai crede la FMI?!
Orice guvern, în orice formulă, în primul rând ar avea mai multă credibilitate decât Guvernul Boc. Nu ştiu dacă e neapărat mai competent. Sper să fie viitorul guvern -oricare ar fi- mai puţin corupt”, a afirmat preşedintele PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata