PSD va ocupa poziţia hegemonică din 2000-2004, dacă schimbarea Guvernului nu va ţine cont de modificarea opiniei din sondaje

27

Europarlamentarul PDL Cristian Preda susţine, în ultima postare pe blogul personal, că sondajele arată o metamorfoză importantă a opiniei în favoarea PSD, formaţiune ce va fi ajutată să ocupe „poziţia hegemonică” din 2000-2004, dacă schimbarea actualului Guvern nu va ţine seama de această transformare majoră.

Preda susţine că sondajele publicate în ultima vreme relevă o schimbare importantă a opiniei, cu PSD distanţat de ceilalţi competitori (tinzând spre 40%), în vreme ce scorul cumulat al PNL şi PDL nu mai reprezintă majoritatea. De asemenea, Preda menţionează că PNL pare să depăşească recordul său istoric de 20%, dar PDL cade sub 15%, remarcând surprins şi revenirea PRM.
Europarlamentarul spune că, luând în seamă aceste elemente, înţelege şi de ce se doreşte o nouă suspendare a preşedintelui, pentru că s-ar obţine astfel o copie perfectă a guvernării Iliescu-Năstase, noul cuplu fiind Geoană-Ponta. „Nu sună prea bine!”, încheie Preda.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata