S-a lansat primul blog românesc de sfaturi utile şi analiză privind băuturile alcoolice

21

Un clujean a lansat un blog inedit în spațiul virtual românesc, acesta fiind primul site ‘care te învață să bei inteligent’.

Casian Popa a creat un vlog — blog care cuprinde și materiale video — care oferă sfaturi, recenzii, analize și ponturi utile tuturor consumatorilor de băuturi alcoolice și celor care ‘iubesc cultura barului’.

Blogul, denumit ‘snoblesse‘, este structurat în jurul a patru tipuri de băuturi de bază: vin, bere, whisky și brandy. Site-ul a fost lansat în urma sugestiilor primite de la consumatori și intenționează să se dezvolte în funcție de dinamica pieței românești și de feedback-ul primit de la comunitate.

Informațiile sunt transmise într-un stil simplu, direct și amuzant, iar materialele se adresează atât consumatorilor începători cât și cunoscătorilor. Cele mai bune ponturi se referă la cadouri posibile, mânuirea paharelor și regulile de servire a băuturilor, atât acasă cât și la restaurant.

‘Am început acest proiect după ce am observat că drepturile consumatorilor români sunt încălcate în mod constant, deoarece nivelul de informare al acestora este precar, iar producătorii și comercianții profită din plin de acest lucru. De asemenea, clienții români urmăreau până acum doar bloguri și canale de youtube străine, care au un limbaj de cele mai multe ori inaccesibil’, a declarat Casian Popa.

Acesta a precizat că și-a propus, împreună cu echipa sa de realizare a blogului, să analizeze marea majoritate a băuturilor prezente pe piață românească, oferind consumatorilor români repere utile și complete, cu ajutorul cărora aceștia vor putea evalua obiectiv produsele cumpărate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata