Sorin Cîmpeanu, desemnat vicepremier şi ministru interimar de Interne

20

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni, 9 noiembrie, decretele prin care ia act de demisia lui Gabriel Oprea și îl desemnează vicepremier și ministru de Interne interimar pe Sorin Câmpeanu.

Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat luni decretele prin care ia act de demisia lui Gabriel Oprea din funcția de viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne și constată încetarea funcției de membru al Guvernului și pe cel prin care îl desemnează pe Sorin Mihai Cîmpeanu interimar în aceste funcții.

Gabriel Oprea a demisionat din Guvern, a confirmat, luni, premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

Potrivit unor surse oficiale, Oprea și-a dat demisia vinerea trecută, când a anunțat la Palatul Cotroceni că își deleagă atribuțiile secretarului de stat în MAI Ilie Botoș.

„Astăzi, 09.11.2015, în urma demisiei viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, primul-ministru interimar Sorin Cîmpeanu a preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne. În același timp, primul-ministru interimar și-a delegat atribuțiile de ministru al Internelor către Ilie Botoș, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, precizează sursa citată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata