Suceava: Poliţistul care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare a murit, după o lună și jumătate

26

Poliţistul din Suceava, care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, a murit, luni, după o lună și jumătate de spitalizare.

Polițistul, care a fost găsit împușcat în cap, la începutul lunii august, în mașina personală, pe un deal de la marginea cartierului Burdujeni din Suceava, a murit, luni, după o lună și jumătate de spitalizare, în urma unei hemoragii puternice.

Anunțul morții tânărului polițist a fost făcut de Bogdan Bănică, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, pe Facebook.

„Acum câteva minute, în urma unei puternice hemoragii şi în ciuda eforturilor medicilor, colegul nostru Aursulesei Andrei Ionuț, care la începutul lunii august a fost găsit împuşcat în cap cu arma din dotare, a pierdut lupta cu viaţa. Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te ierte pentru gestul necugetat din acea seară fatidică, Ionuţ, şi chiar dacă ai ales să pleci, noi îţi vom păstra amintirea vie. <Nu judeca pe nimeni, până nu vei fi mers de două ori, până la lună şi înapoi, în pantofii săi.>”, a scris Bogdan Bănică pe Facebook.

Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani, din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești, a fost găsit împușcat în cap în mașina personală pe un deal de la marginea cartierului Burdujeni din Suceava.

Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul județean Suceava.

Polițistul a fost găsit de colegii lui, care au început să îl caute după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook.

Potrivit unor surse locale, bărbatul era divorțat recent.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că a fost vorba de un act suicidal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata