„Ţara” Facebook are propria monedă şi te „păcăleşte” să cheltuieşti mai mult

18

– Facebook tocmai a lansat propria moneda, numita „credit”, pe care utilizatorii o pot folosi pentru a cumpara diverse bunuri virtuale in jocuri si alte aplicatii, ea fiind testata in momentul de fata de aproximativ 100 de dezvoltatori.

„Creditele sunt cea mai bună modalitate de plată pe Facebook. Odata ce iti alimentezi contul, poti folosi banii in jocuri de top sau pentru a cumpara bunuri virtuale”. Asa suna anuntul prin care populara retea de socializare isi promoveaza noua gaselnita, care face cheltuirea banilor reali in lumea digitala mai usoara si mai tentanta, informează Incont.ro.

Principalul scop pentru care Facebook a lansat sistemul de credite este sa-i convinga pe utilizatori sa petreaca mai mult timp pe site si sa cumpere bunuri virtuale.

Acum, cand vrei sa dai bani pentru a beneficia de diverse articole intr-un joc, trebuie sa completezi un formular, sa dai date despre card sau despre telefonul mobil, in functie de modalitatea de plata. Cand treci la un alt joc, o iei de la capat si asa mai departe. Insa noua moneda te scapa de acest efort. Astfel, ramai pe pagina Facebook si nu mai renunti asa usor la a face plati.

Un asemenea credit costa 10 centi, poate fi cumparat cu ajutorul cardului, al telefonului mobil sau prin PayPal, iar utilizatorii il pot folosi in oricare dintre cele 550.000 de jocuri si aplicatii Facebook care ofera si produse virtuale contra cost.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News