Târgul „Dragobetele pupă fetele”, la Muzeul Satului

19

Micul târg al dragostei românești „Dragobetele pupă fetele” se  desfășoara de sâmbătă, 21,  până marți, 24 februarie, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

În cadrul evenimentului vor fi organizate un târg de producători și meșteri populari, ateliere de creație, expoziții de fotografie, prezentări de costume tradiționale românești și spectacole de cântece, dansuri și poezie, anunță organizatorii.

Publicul va putea, de asemenea, participa la o serie de concursuri interactive. În cadrul Concursului de pupături românești, cu poză în fața caselor din muzeu și cu premii acordate pe loc, spectatorii vor avea ocazia să afle cum sunt „pupătura moldovenească”, „pupătura ardelenească”, „pupătura dobrogeană”, „pupătura oltenească”, „pupătura bucureștenească” și „pupătura muntenească”.

În concursul „Copacul dragostei”, vizitatorii vor fi îndemnați să lege în copac bilețele cu dorințele lor în dragoste și numele. La finalul celor patru zile vor fi publicate pe o rețea de socializare cele mai frumoase mesaje sau dorințe. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata