TAROM oferă, de Mărţişor, 20% reducere la biletele de avion pe toate destinaţiile externe

21

TAROM lansează o ofertă specială de Mărţişor, prin care oferă 20% reducere la biletele de avion achiziţionate în zilele de 1 şi 8 martie pentru toate destinaţiile externe ale companiei, operate cu aeronave proprii, informează, miercuri, operatorul de transport.

Reducerea de 20% nu este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 15 – 25 aprilie 2014 şi 15 decembrie 2014 – 6 ianuarie 2015, precizează compania. De asemenea, oferta nu se cumulează cu alte oferte şi tarife speciale ale TAROM.

Potrivit companiei, oferta este aplicabilă şi pe zborurile code share operate de Air France pe destinaţia Paris, aceasta fiind supusă unor termeni şi condiţii.

Biletele pot fi achiziţionate din agenţiile proprii ale TAROM, de la agenţiile de turism acreditate şi de pe site-ul companiei.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Din iunie 2010, este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).  (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata