Ţeapă de 100.000 de euro cu SMS-uri false de la Emil Boc

15

– Ţeparii au trimis zeci de SMS-uri în numele premierului Emil Boc.

– O timişoreancă de 27 de ani este acuzată că a folosit numele prim-ministrului pentru înşelăciuni. Ea este cercetată în libertate pentru că s-a dat procuror DNA şi a mai încercat să vândă terenuri ale Primăriei Timişoara.

.
Un timişorean de 41 de ani a trăit aproape un an de zile cu impresia că face afaceri prin SMS cu premierul României, Emil Boc. Omul de afaceri timişorean a vrut să cumpere mai multe terenuri de la Primăria Timişoara şi a ajuns astfel să cunoască o tânără care se dădea prietenă la cataramă cu prim-ministrul Boc.

„Ea ne-a spus că este procuror DNA sub acoperire la Primăria Timişoara şi încearcă să obţină probe despre corupţia din instituţie. Complicele ei spunea că şi el este procuror DNA sub acoperire. Ambii susţineau că sunt buni prieteni cu Emil Boc şi că pot să mă ajute să cumpăr terenurile primăriei şi i-am crezut”, a declarat bărbatul.

În schimbul celor 100.000 de euro, „prietena lui Boc” a dat în ultimul an victimei zeci de chitanţe cu antetul Primăriei Timişoara, contracte notariale şi contracte de vânzare -cumpărare false ale terenurilor primăriei, precum şi extrase de carte funciară contrafăcute pe numele victimei, până când omul s-a prins de ţeapă.

Sursa: Adevărul

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata