Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, supravegheat din două Toyota Avensis

18

Toyota România a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin intermediul căruia două modele din gama Avensis vor veghea la siguranţa traficului rutier pe Autostrada Soarelui.

Colaborarea se va derula pe perioada verii, importatorul mărcii japoneze în România punând la dispoziţia secţiei de Poliţie Autostrăzi din cadrul IGPR două modele Toyota Avensis.

‘Această colaborare nu poate decât să ne bucure. Traficul pe Autostrada Soarelui este unul extrem de intens în perioada de vară, iar noi facem eforturi considerabile pentru a asigura un trafic civilizat şi sigur. Cele două maşini constituie un sprijin real în îndeplinirea obiectivelor noastre’, a declarat Cristian Călin, comisar şef în cadrul IGPR.

Toyota Avensis este nava amiral din gama europene a mărcii Toyota, produsă în Marea Britanie.

Cele două limuzine, cu echipări de vârf pentru modelul Avensis, au motorizări diesel de 2.2 D-CAT 177 CP, respectiv 2.2 D-4D 150 CP.

Acestea beneficiază de revoluţionara tehnologie Toyota Optimal Drive ce asigură un consum redus de combustibil, emisii scăzute de CO2, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte puterea motorului şi performanţele de ansamblu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata