Traian Băsescu: Guvernul sigur trece, are susţinerea PSD

18

Guvernul Cioloș va trece cu siguranță de votul din Parlament, deoarece premierul desemnat s-a asigurat de sprijinul PSD în schimbul promisiunii că nu vor fi făcute schimbări majore la nivelul secretarilor de stat și al directorilor de regii, a afirmat duminică președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu.

„Guvernul sigur trece. Are susținerea PSD pentru că, în mod cert, s-a convenit să nu se prea atingă de linia a doua — secretari de stat, directori de regii”, a declarat Băsescu, la România TV.

În opinia fostului președinte, acest compromis pe care Dacian Cioloș l-ar fi convenit cu PSD și probabil cu PNL reprezintă o greșeală, deoarece în cazul în care va conduce la un eșec al guvernării responsabilitatea i-ar aparține atât premierului, cât și președintelui Klaus Iohannis.

Traian Băsescu a arătat că guvernul propus de Cioloș are în componență oameni care au lucrat în instituții europene și ar putea avea șanse de reușită, cu condiția să beneficieze de un sprijin onest din partea partidelor . (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata