Urmărit internaţional, prins pe teritoriul României

21

Un cetăţean grec, în vârstă de 49 de ani, urmărit internaţional în baza unui mandat european de arestare, a fost prins de poliţişti, joi după-amiază, 15 iulie, într-o cafenea situată la etajul al 2-lea al unui complex comercial.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis vineri, 15 iulie, poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR l-au identificat şi prins pe P. Pavlos, pe numele căruia autorităţile judiciare elene au emis, la data de 25 iunie, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, faptă care se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 10 ani.

În fapt, acesta este suspectat de autorităţile din Grecia că nu a achitat proprietarului suma datorată după achiziţionarea unui teren, pe care l-a vândut la terţi.

Urmăritul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în vederea confirmării mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare elene şi, apoi, Curţii de Apel Bucureşti, care a dispus arestarea în vederea predării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata