Varujan Vosganian şi-a dat demisia din PNL

19

Senatorul Varujan Vosganian și-a anunțat vineri, 13 februarie, demisia din PNL.

”Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiți, prin prezenta, demisia mea din noul PNL”, a scris Vosganian pe blog, adresându-se conducerii PNL.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis senatorilor liberali că i-a cerut demisia lui Varujan Vosganian, arătând că, în cazul în care acest lucru nu se va produce, va propune excluderea acestuia din partid.

„I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar în cazul în care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul Național Liberal”,a  afirmat Gorghiu.

În document, liderul PNL precizează că luni va fi prezentă la ședința grupului parlamentar al senatorilor PNL, pentru a stabili modalitatea prin care „accidentul politic petrecut pe 12 februarie să nu se mai repete vreodată”.

Ea subliniază că respingerea cererii de încuviințare a începerii urmării penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate rămâne fără urmări politice.

Și copreședintele PNL Vasile Blaga i-a cerut demisia din partid lui Varujan Vosganian.

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorilor DIICOT, transmisă prin procurorul general, de ridicare a imunității pentru urmărirea penală a lui Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, în dosarul Romgaz. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata