Votul în Diaspora continuă în 816 secții din Asia, Europa, Africa și America

25

Cea de-a doua zi a votului în străinătate pentru alegerea Președintelui României continuă în 816 secții de votare din Asia, Europa, Africa, America de Nord și America de Sud, trnsmite Ministerul de Externe.

Cea de-a doua zi a votului în străinătate pentru alegerea Președintelui României continuă în 816 secții de votare din Asia, Europa, Africa și America.

La ora 17.00 (ora României) 187.671 de cetățeni români își exercitaseră dreptul de vot la secția de votare.

A doua zi de vot în străinătate s-a încheiat deja în: Australia, China, Filipine, India, Japonia, Kazahstan, Malaysia, Noua Zeelandă, Republica Indonezia, Republica Coreea, Republica Populară Democrată Coreeană, Regatul Thailandei, Republica Singapore, Sri Lanka și Vietnam.

Votul în cadrul celor 835 de secții organizate în străinătate a început vineri, 8 noiembrie, iar cetățenii români din străinătate pot în continuare să își exercite dreptul de vot la acest scrutin sâmbătă și duminică, în intervalul 7.00-21.00 (ore locale).

Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetățenilor români aflați în străinătate pe durata alegerilor prezidențiale de a se prezenta la vot pe durata ambelor zile pentru a evita eventuale aglomerări în cursul zilei de duminică, transmite sursa citată.

Cetățenii români care votează în străinătate pot accesa harta interactivă a secțiilor de votare pe site-ul oficial al MAE: http://www.mae.ro/maps/4083.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata