WI-FI, arma invizibilă care distruge noile generaţii!

6

Principala ameninţare pentru sănătatea noastră şi care, bineînţeles, e cea mai ascunsă de media? O afacere mai mult decât de miliarde, legată de sectoarele în plină creştere cum ar fi telefonia sau tehnologia wireless în general, monopolizează informaţia, împiedicând să se ştie la nivel de mase un înspăimântător adevăr: expunerea la radiaţii de microunde de mică frecvenţă (Wi-Fi) este cauza demonstrată de daune cerebrale ireversibile, cancer, malformaţii, avorturi spontane, alteraţii de creştere a oaselor. Iar populaţia cu cel mai ridicat risc e reprezentată de copii şi de femei.

Nu surprinde, deci, că acest fapt este cunoscut şi documentat în domeniul medical şi ştiinţific deja înainte ca tehnologia wi-fi să dea buzna în casele noastre, ajungând zi de zi la îndemâna copiilor. Efectele biologice nu doar periculoase, ci letale, ale acestei tehnologii au fost ţinute în secret pentru public pentru a conserva giganticele profituri ale companiilor şi pentru a hrăni buzunarele personajelor ca Bill Gates, Steve Jobs şi Carlo De Benedetti.

Profesorul John Goldsmith, consilier al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în Epidemiologie şi Ştiinţe ale Comunicării, a demonstrat că expunerea la radiaţii de microunde Wi-Fi a devenit prima cauză de avorturi spontane: în 47,7% dintre cazurile de expunere la aceste radiaţii, au avut loc avorturi spontane în prima săptămână de sarcină. Iar nivelul de radiaţie care afectează femeile luate în examinare pleacă de la 5 microwatt pe centimetru pătrat.

Datele puţin mai preocupante sunt că nivelul de absorbţie în cazul copiilor poate fi de zece ori mai mare decât în cazul adulţilor, pentru că ţesutul cerebral şi măduva oaselor unui copil au proprietăţi de conductibilitate electrică diferite de cele ale adulţilor din cauza conţinutului ridicat de apă.

Expunerea permanentă la microunde de joasă frecvenţă  poate induce “stres” cronic oxidativ şi nitrosativ şi poate dăuna mitocondriilor celulare (mitocondriopatia). Acest “stres” poate cauza daune ireversibile asupra ADN-ul mitocondrial (acesta e de 10 ori mai sensibil la stres oxidativ şi nitrosativ decât ADN-ul nuclear).

ADN-ul mitocondrial nu este reparabil din cauza conţinutului scăzut de proteine histonice, deci eventuale daune (genetice sau de alt tip) se pot transmite la toate generaţiile succesive prin linia maternă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a evidenţiat aceste riscuri într-un document de 350 de pagini cunoscute ca şi “International Symposium Research Agreement No. 05-609-04″ (“Efecte biologice şi daune asupra sănătăţii provocate de radiaţii de microunde – Efecte biologice, sănătatea şi mortalitatea în exces de radiaţii artificiale de microunde date de frecvenţe radio”).

Secţiunea 28 tratează în mod specific problemele legate de funcţia reproductivă. Acest document a fost clasat drept “Top Secret” şi conţinutul său ascuns de OMS şi de ICNIRP (International Commission on non-Ionizing Radiation Protection).


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News