„Înscrieri timpurii 2011”, lansat în această toamnă

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi Asociaţia Litoral – Delta Dunării au comunicat faptul că Programul special „Înscrieri timpurii 2011”, prin care turiştii pot petrece o vacanţă pe litoral la tarife reduse, va fi lansat în această toamnă.

„O modificare majoră în strategia de marketing a programului nostru <Vacanţă în ţara mea> o va constitui lansarea programului <Înscrieri timpurii 2011> încă din toamna acestui an, pentru a oferi turiştilor români discounturi pentru rezervarea unor vacanţe pe litoralul românesc 2011”, se arată în comunicat.

Comisia de turism intern a ANAT s-a întâlnit, în staţiunile Mamaia şi Neptun, cu reprezentanţii patronatelor hoteliere de pe litoral, pentru a stabili strategia de marketing şi promovare pentru sezonul 2011.

Comisia de turism intern a patronatului ANAT şi patronatele hoteliere de pe litoral au decis înfiinţarea unui fond comun la care să contribuie hotelierii şi agentiile de turism în vederea finanţării unei strategii de promovare a sezonului 2011.

Patronatele din turism consideră că promovarea este o condiţie esenţială a vânzării unei destinaţii turistice, pentru o mai bună prezentare a destinaţiei şi pentru mediatizarea largă a ofertelor speciale de genul „Înscrieri timpurii”, „Zile gratuite de vacanţă”, „Litoralul pentru toţi” etc.

Citește și
1 Comentariu
  1. VLAICU M. spune

    CONTRIBUITI VOI OAMENI BUNI(ROMANI) LA NISTE COMPANII(SRL-uri) CARE PESTE IARNA INTRA IN INSOLVENTA, IAR LEGILE ACTUALE ALE ROMANIEI NU PERMIT ACOPERIREA GUVERNAMENTALA IN ACEASTA INVESTITIE A D-VOSTRA !…..NU PUTE ASTA A POSIBILITATE DE TEPE???????????……….DECIZIA ASTA NU E PLAUZIBILA !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata