2.500 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti în evidenţa AMOFM

Foto: financialintelligence.ro

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti are în evidenţă un număr de 2.508 locuri de muncă vacante pentru perioada 21 – 28 iulie, cele mai multe fiind destinate muncitorilor calificaţi, potrivit unui comunicat remis joi de instituţie.

Astfel, dintre acestea, 374 locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 381 de locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii medii, 1.452 pentru muncitorii calificaţi, iar 301 pentru muncitorii necalificaţi.

În prezent, baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti publică zilnic, pe site-ul instituţiei (www.anofm.ro – agenţia AMOFM Bucureşti), situaţia actualizată a locurilor de muncă vacante declarate de angajatori, se menţionează în comunicatul AMOFM.

În conformitatea Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

În contextul comunicaţiilor, prin serviciul de mediere a muncii, care se acordă gratuit, AMOFM Bucureşti informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la locurile de muncă vacante comunicate de către angajatori.

În plus, informaţiile privind locurile de muncă vacante şi condiţiile de ocupare a acestora se pot obţine de la Agenţiile Locale de Sector pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata