250 de blocuri nu beneficiază de apă caldă şi căldură la parametri normali

Un număr de 250 de blocuri din Sectoarele 1, 2, 3 şi 6 nu beneficiază în prezent de apă caldă şi căldură la parametri normali, a informat, vineri, Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă.

Conform comunicatului, este vorba despre aproximativ 3% din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare.

„Această situaţie este cauzată de faptul că, odată cu răcirea vremii, a început procesul de încărcare a sistemului (operaţiune care nu se putea efectua înainte de perioada de consum), iar punctele termice de la capătul reţelei, adică zonele unde nu mai există CET-uri – Colentina şi Pantelimon – se încarcă mai greu. În aceste zone, se pot resimţi fluctuaţii, însă subliniem faptul că nu este vorba despre avarii. Echipele RADET sunt în teren 24 de ore din 24 şi până mâine, 23 noiembrie, această situaţie va fi remediată în cel mai scurt timp”, a precizat sursa citată.

PMB a menţionat că aceste precizări vin ca urmare a faptului că reprezentanţii unor partide „au indus în eroare” bucureştenii, afirmând la mai multe posturi tv că „jumătate din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare din Bucureşti nu au apă caldă şi căldură”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata