40 de hoteluri de pe litoral, scoase la vânzare

– 40 de hoteluri de pe litoral au fost introduse in ofertele agentiilor imobiliare dupa ce proprietarii au hotarat sa renunte la ele din cauza scaderii puternice a numarului de turisti. In total, 344 de unitati de cazare din tara sunt scoase la vanzare din cauza crizei.

Numarul de pensiuni si hoteluri de vanzare in tara a crescut cu 60% fata de primul trimestru al anului, iar pe litoral numarul lor a crescut cu 5%, potrivit Capital.

Printre cele mai ieftine unitati de cazare se afla una cu 12 camere din Navodari si un pret de pornire de 270.000 de euro. La polul opus se afla hotelul Riviera din Mamaia, clasificat la trei stele. Omul de afaceri valcean Ion Tudor cere pentru el 21-22 de milioane de euro, dar ofertele primite in ultimul an nu s-au apropiat de aceasta suma.

In Eforie Nord, complexul Dunarea costa sapte milioane, dar pretul ar putea sa fie dublu in urma unor investitii de 5,5 milioane de euro facute anul trecut. Complexul se intinde pe 20.000 de metri patrati, iar gradul de ocupare in ultima vreme depaseste 90%.

In sudul litoralului, oferta este mai bogata. In Saturn se vinde un hotel cu 1,5 milioane de euro, iar in Neptun se cer 1,9 milioane de euro pentru hotelul Dacia.

Citește și
1 Comentariu
  1. alex spune

    ce este interesant, acesti oameni detin hoteluri de zeci de milioane de euro. de unde au strans in 20 de ani 20 de milioane? pornind de la 0? imi pare bine, sa le dea pe nimic, sa ma roage se le iau gratis…la noi nu ma mai duc nici gratis…numai mizerie si figuri. dar sunt multi idioti care merg la noi la mare…si atata timp cat vor fi prosti, treaba merge mai departe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata