A fost lansată licitaţia pentru modernizarea DN71 Târgovişte-Sinaia cu o investiţie evaluată la peste 1 miliard de lei

În data de 06-09-2021, a fost lansată o licitaţie publică pentru modernizarea DN 71 Târgovişte-Sinaia,având o investiţie evaluată la peste 1 miliard de lei, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

În opinia sa, ”Ce s-a mai întâmplat zilele acestea la Transporturi: am lansat licitaţia pentru modernizarea DN71 Târgovişte – Sinaia. Acest sector al drumului naţional are o lungime de 58,8 km, iar proiectul presupune construirea a 14 poduri noi şi reabilitarea altor 8. În plus, modernizarea include 2 noi pasaje şi 2 parcări de scurtă durată. Investiţia este evaluată la peste un miliard de lei, iar banii vor veni din fonduri europene”, scrie Drulă pe Facebook.

 

În cadrul acestei licitaţii, au fost anunţate ca termene de lucru,  maximum 12 luni pentru proiectare şi cel mult 24 de luni pentru execuţia obiectivului.

În contextul licitaţiei publice lansate, ofertele se pot depune până la data de 4 noiembrie din acest an.

Din punctul de vedere al ministrului transporturilor, ”Între Bucureşti şi Târgovişte, alternativa la DN71 va fi noul drum de mare viteză. În zilele următoare, CNAIR va desemna câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea viitoarei autostrăzi/viitorului drum expres”, afirmă oficialul.

 

 

Sursa: News.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata