A murit după ce a fost operat de un voluntar. Așa a sfârșit un bărbat de 67 de ani din Timișoara

Un bărbat din Timișoara a sfârșit după ce persoana care l-a operat era un simplu voluntar. Operația a avut loc la Spitalul Județean de Urgență Timișoara.

După moartea bărbatului, familia a încercat să afle care a fost cauza decesului. Atunci a fost momentul în care au aflat că acesta a fost operat de o altă persoană decât de medicul care ar fi trebuit și care îl avea în evidență.

Evenimentul s-a petrecut anul acesta la începutul lunii februarie. Bărbatul de 67 de ani era internat la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean Timișoara. Bătrânul a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul piciorului stâng, iar mai apoi a fost supus altor două operații.

Din cauza unei hemoragii, bărbatul a încetat din viață. Acesta a suferit complicații hemoragice și un stop cardio-respirator care din nefericire au fost incompatibile cu viața.

După moartea bătrânului de 67 de ani din Timișoara, fiul acestuia a făcut o sesizare conducerii spitalului în cadrul căreia a reclamat faptul că operația realizată tatălui său nu a fost făcută de către medicul Mihai Ionac adică șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară ci de un simplu voluntar al spitalului.

În urma acestei sesizări, se pare că directorul spitalului a anunțat Poliția și Parchetul care în cele din urmă au dechis o anchetă pentru a stabili exact în ce condiții a murit bărbatul din Timișoara.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata