Actorii Jeff Goldblum, Laura Dern și Sam Neill se vor reuni pentru „Jurassic World 3”

LOS ANGELES (MEDIAFAX) – Actorii Jeff Goldblum, Laura Dern și Sam Neill se vor reuni în cea de-a treia parte a seriei „Jurassic World”, regizată de Colin Trevorrow, după ce au făcut parte din distribuția peliculei originale, din 1993, în regia lui Steven Spielberg, potrivit BBC.

Producătorii au anunțat că actorii Jeff Goldblum, Laura Dern și Sam Neill fac parte din distribuția filmului „Jurassic World 3”, care va fi lansată în anul 2021.

Cei trei actori au interpretat roluri în pelicula „Jurassic Park”, din 1993, regizată de Steven Spielberg.

„Mă bucur să anunț reîntoarcerea distribuției originale a filmului «Jurassic Park» în «Jurassic World», a declarat Laura Dean.

Se consideră că actorii Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, vedetele din filmele „Jurassic World”, din 2015, și „Jurassic World: Fallen Kingdom/ Jurassic World: Un regat în ruină”, din 2018, vor mai interpreta roluri în pelicula ce va fi lansată în anul 2021.

Scenariul celui de-al treilea film va fi scris de Emily Carmichael și Colin Trevorrow, care va fi și producător executiv din partea Universal Pictures, alături de Steven Spielberg.

Trevorrow a scris, împreună cu Derek Connolly, și scenariul celui de-al doilea film, „Jurassic World: Fallen Kingdom”, după ce a regizat „Jurassic World”, lansat în 2015.

Lungmetrajul „Jurassic World”, regizat de Colin Trevorrow și lansat în 2015, a avut încasări de 1,67 de miliarde de dolari la nivel mondial. „Jurassic World” se situează pe locul al patrulea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, la nivel mondial, clasament condus de „Avatar”, de James Cameron, cu 2,78 de miliarde de dolari.

„Jurassic World”, cu Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard în rolurile principale, a reuşit să revitalizeze populara franciză cinematografică „Jurassic Park”, la 14 ani după precedentul film din serie, „Jurassic Park III” (2001), care a fost desfiinţat de criticii de specialitate. Filmul original din această serie, regizat în 1993 de Steven Spielberg, a rămas unul dintre cele mai îndrăgite blockbusteruri din istorie, dar şi un succes de box office, deoarece ocupă locul al 18-lea în clasamentul din toate timpurile al celor mai profitabile pelicule, cu încasări de 1,029 de miliarde de dolari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata