Adriean Videanu susţine urgentarea alegerilor interne în PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu este un adept al urgentării alegerilor interne, întrucât viitoarea conducere a partidului trebuie să-şi stabilească ca obiectiv politic major bătăliile electorale ce urmează.

„Eu cred că într-adevăr ar trebui urgentat procesul alegerilor”, a precizat Videanu, luni, după şedinţa conducerii centrale a partidului. Motivul pentru care Videanu pledează pentru accelerarea scrutinului intern este ca noua conducere validată să-şi stabilească obiectivele politice majore, anume bătăliile electorale care urmează.
El a evitat să ofere un termen la care să fie organizat scrutinul intern, însă a declarat că procesul alegerilor în partid este un subiect în interiorul PDL, existând puncte de vedere care susţin atât varianta accelerării procesului, cât şi amânarea lui.

„E un subiect în analiza partidului, sunt puncte de vedere care vizează urgentarea alegerilor în PDL, sunt alţii care au şi alt punct de vedere, fiecare cu argumente pozitive în beneficiul partidului, probabil în săptămânile viitoare vom lua o decizie”, a explicat Videanu. El a refuzat să precizeze la ce funcţia va candida la preconizata Convenţie Naţională a PDL.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata