AEP: Alegătorii pot verifica pe www.registrulelectoral.ro la ce secţie pot vota

Alegătorii pot verifica la ce secţie îşi pot exercita dreptul de vot pe www.registrulelectoral.ro, a declarat vineri vicepreşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Marian Muhuleţ.

„www.registrulelectoral.ro este o pagină de web în care orice cetăţean român, indiferent de locul în care se află, poate verifica introducând câteva date personale unde e înscris în lista electorală şi la ce secţie de votare îşi va putea exercita dreptul de vot, fie că e în ţară, fie în străinătate”, a spus Muhuleţ cu prilejul unei întrevederi privind registrul electoral.

Potrivit acestuia, cetăţenii trebuie să introducă pe site codul numeric personal, numele şi prenumele. Muhuleţ a adăugat că dacă sesizează nereguli, alegătorii pot sesiza fie primăria localităţii de domiciliu, fie AEP, care va lua toate măsurile necesare de remediere a situaţiei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Este forte bine,dar trebuie sa se foloseasca si la sectiile de vot.In felul acesta nu s-ar mai face hotiile de alta data ……

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata