AFI Europe a primit autorizația de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei

AFI Europe România a primit autorizația de construcție pentru a începe lucrările la AFI City, primul proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România. Construcția proiectului va fi realizată în două etape, lucrările pentru prima fază fiind pogramate să demareze în următoarele două luni.

Construcția este localizată în partea de nord-vest a Bucureștiului, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi, sectorul 1. Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane. Odată finalizat, AFI City se va număra printre cele mai mari proiecte rezidențiale din București.

Bulevardul Bucureștii Noi este una dintre cele mai verzi zone din capitală, cu acces rapid la principalele artere de circulație din oraș: Bulevardele Bucureștii Noi, Ion Mihalache, Poligrafiei și Drumul Național 1 (DN1), precum și la Parcul Bazilescu sau lacurile Străulești și Grivița. Stația de metrou situată chiar în fața construcției face ca proiectul să fie una dintre cele mai bine conectate locații din București.

„Ne-am extins activitatea pe piața din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidențial în București. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga și Praga, o dovadă a încrederii pe care oamenii din regiunea Europei Centrale și de Est o au în compania noastră și a faptului că am reușit să ne ridicăm la standardele lor. Ne dorim să aducem acest lucru și în România și să oferim oamenilor casa pe care o caută”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Cele 190 de apartamente sunt construite pe diferite dimensiuni și stiluri de compartimentare: Studio Dublu, apartamente cu două și trei camere, cele mai moderne și funcționale apartamente de pe piață. Mai mult, alături de facilitățile de retail din apropiere, pune la dispoziție un mix perfect între stilul de viata propriu și activitățile alături de familie și prieteni.

În plus, AFI City răspunde standardelor curente de sustenabilitate și a fost pre-certificat de Asociația Română pentru Clădiri Verzi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata