Amazon lansează noi produse de securitate: dronă de interior și alarmă pentru mașini

Amazon.com Inc AMZN.O a anunțat joi o dronă pentru înregistrarea videoclipurilor de securitate în interiorul caselor și produselor auto pentru a alerta proprietarii de vehicule cu privire la tentativele de spargere.

Știrile reflectă afacerea Amazon în materie de securitate în creștere de la achiziționarea producătorului inteligent de sunete Ring în 2018, un efort care a fost urmărit de avocații libertăților civile.

De asemenea, reprezintă cea mai recentă împingere a Amazonului în casele cumpărătorilor, care a evoluat de la livrarea pachetelor în urmă cu ani de zile până la gadgeturi care permit consumatorilor să stingă luminile sau să transmită media prin comandă vocală.

Drona de interior a Amazon, Ring Always Home Cam disponibilă anul viitor, își propune să capteze videoclipuri în cazul cărora clienții altfel nu au camere statice.

Poate arăta utilizatorilor videoclipuri unde a declanșat alarma, a declarat vicepreședintele Amazon, Daniel Rausch.

„Este foarte liniștitor să poți avea o vedere în interiorul casei tale”, a spus el într-un interviu.

Dispozitivul înregistrează numai în timpul zborului, a spus Ring.

Compania a anunțat, de asemenea, un dispozitiv auto care sună o alarmă atunci când este detectată o spargere sau o lovitură.

A dezvăluit o cameră de securitate a vehiculului și software-ul Ring Car Connect care funcționează cu alte camere de vehicule pentru redarea și alertarea video.

Tesla Inc TSLA.O este primul producător auto ale cărui modele sunt compatibile.

Sursa: reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata