Amnistia fiscală este dovada că Guvernul se ţine de cuvânt, susţine Rovana Plumb

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a susținut marți că amnistia fiscală pentru pensionari, mame și bugetari este o dovadă că Guvernul Ponta se ține de cuvânt și reprezintă „grija față de persoanele aflate în dificultate”.

„Grija față de persoanele aflate în dificultate este o preocupare extrem de importantă a Guvernului Ponta. Astfel, amnistia fiscală pentru pensionari, mame și bugetari este o măsură normală, de reparație socială”, a declarat ministrul.

Rovana Plumb a salutat votul de marți al deputaților, care au aprobat amnistia fiscală pentru pensionari, mame și bugetari, și a arătat că de aceste măsuri vor beneficia 50.000 de pensionari, 20.000 de mame și 25.000 de bugetari.

„Salut votul de astăzi al Camerei Deputaților. Este o veste extraordinară pentru cei 50.000 de pensionari, pentru cele 20.000 de mame și pentru cei 25.000 de bugetari care vor beneficia de prevederile legilor adoptate astăzi. Aceste măsuri reprezintă încă o dovadă a faptului că Guvernul Ponta se ține de cuvânt. Fac apel la președintele Traian Băsescu pentru o promulgare rapidă a actelor normative’, a afirmat Rovana Plumb. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata