ANAF suplimentează numărul ghișeelor pentru persoanele fizice în București și Ilfov

Direcția Gnerală Regională a Finanțelor Publice București a suplimentat vineri numărul de ghișee deja deschise, cu alte 28, fiind dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din București și din județul Ilfov, a anunțat ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală), într-un comunicat.

Ghișeele nou deschise funcționează în sediile Trezoreriilor de sector și ale județului Ilfov, astfel:

  • Sectorul 1 – pe strada Londra nr. 10
  • Sectorul 2 – pe Bulevardul Ferdinand I nr. 89
  • Sectorul 3 – pe strada Cireşului nr. 6
  • Sectorul 4 – pe Bulevardul Pieptănari nr. 31
  • Sectorul 5 – pe Bulevardul Naţiunile Unite nr. 6-8
  • Sectorul 6 – pe Calea Giuleşti nr. 3
  • Judeţul Ilfov – pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 10

„Aspectele privind comunicarea somaţiilor de către Administraţia Sector 6 a Finanţelor Publice, către contribuabilii care au achitat taxele, au pus în evidenţă, încă o dată, nevoia digitalizării proceselor de activitate ale Agenţiei. Administraţia Sector 6 a Finanţelor Publice gestionează un număr de 176.062 contribuabili persoane fizice, iar personalul dedicat deservirii acestei activităţi este de 29 de funcţionari. Contăm pe sprijinul ministrului Finanţelor, domnul Alexandru Nazare, pentru accelerarea procesului de digitalizare a ANAF, proces demarat încă de la sfârşitul anului 2019”, se precizează în comunicat.

Reprezentanții ANAF transmit faptul că regretă disconfortul creat și dau asigurări că se vor lua toate măsurile necesare pentru a facilita contribuabililor procesul de conformare voluntară la declararea și plata obligațiunilor bugetare.

Sursa: Agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata