Anchetă amplă privind mită în contracte de deratizare; persoane din Primăria Cluj-Napoca, urmărite penal

Procurorii DNA Cluj efectuează acte de urmărire penală într-o cauză complexă din care a rezultat că, în perioada 2013 – 2015, persoane reprezentând SC Coral Impex SRL Ploiești ar fi oferit diferite sume de bani și bunuri cu titlu de mită unor funcționari din cadrul instituțiilor publice situate pe raza mai multor județe, cu care firma derula contracte de prestări servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

În acest dosar, procurorii eu efectuat miercuri percheziții în 32 de locații situate în județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureș și Prahova, printre care și la sediile unor primării.

Până în acest moment, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Adriana-Lucia Măgurean și Mariana Capota, șef, respectiv consilier la Serviciul Tehnic Reparații Imobile, Monitorizare Servicii Comunitare de Utilități Publice din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, pentru luare de mită, în formă continuată, și față de Constantin Dorin Prunoiu, angajat al SC Coral Impex SRL Ploiești, pentru dare de mită, în formă continuată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata