Anchetă la Credit Europe Bank după ce zeci de clienţi au reclamat că le-au dispărut banii din cont

Zeci de clienţi ai unei filiale a Credit Europe Bank din Braşov susţin că le-au dispărut din conturi sume mari de bani şi au depus reclamaţii împotriva băncii la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului (CJPC).

Numai din verificarea a şase sesizări a reieşit un prejudiciu care depăşeşte un million de lei, cea mai mare sumă sustrasă din contul unei persoane fiind de 70.000 de euro, scrie Gândul.

Potrivit adjunctului şefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Braşov, Ionel Spătaru, frauda a fost descoperită după ce mai multe persoane care aveau depozite la banca respectivă au mers să extragă bani, fiind informaţi la ghişeu că nu au niciun leu în cont, deşi ei aveau sume importante.

Spătaru a precizat că, până în present, au fost depuse unsprezece sesizări de către clienţi ai băncii care au reclamat că li s-au golit conturile, însă numărul reclamaţiilor continuă să crească.

Potrivit comisarului şef adjunct Ionel Spătaru, reprezentanţii băncii au depus plângere penală împotriva unei angajate a unităţii, care ar fi responsabilă de prejudiciul creat.

Citește și
2 Comentarii
  1. spahiul spune

    Turcaletii de la Garanti Bank si Credit Europe Bank sunt singurii din Romania care refuza sa restituie impozitele pe dobanzi retinute ilegal incepand cu 1 iulie. Au trecut 40 de zile de la 1 iulie, dar turcii tot nu reusesc sa calculeze 16% dintr-o suma.

  2. carmen spune

    acesta esteGroup name: crediteurope_bank
    Group home page: http://groups.yahoo.com/group/crediteurope_bank
    Group email: crediteurope_bank@yahoogroups.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata