Andre Rieu – concert la Bucureşti pe 11 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei; biletele puse în vânzare marţi

Andre Rieu va susține un concert la București pe 11 iunie 2016, în Piața Constituției, iar biletele, ce au prețuri între 160 și 800 de lei, vor fi puse în vânzare marți, informează un comunicat al organizatorilor transmis luni.

Supranumit „Regele Valsului”, Andre Rieu, alături de Orchestra Johann Strauss, va concerta începând cu ora 20,30.

Andre Rieu a susținut șapte concerte la București anul acesta în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori.

DVD-ul concertului Andre Rieu, „Live în București”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes, fapt ce influențează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv. Toate încasările din vânzarea acestui material vor fi donate victimelor incendiului din localul bucureștean.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de marți, de la ora 10,00, în rețeaua Eventim — în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro.

Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, între 160 și 800 lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Coralia spune

    Andre Rieu la Bucuresti intr-un nou concert. Nici ca-mi pasa ca n-am bani (800ron). Am sa fiu in Parcul Coltea in fiecare week-end, veniti si voi sa ascultati SIMFONIA BUCURESTI si dirijorul Florin Totan – valsuri, polci. mazurci, tangouri. Chiar daca mai avem parte si de claxoane, ploaie, mitinguri Parcul Coltea este noul „rai”.al Bucurestiului. Cine vrea poate sa si danseze. Daca vreti, invitati-l si pe Andre Rieu, e loc pentru toata lumea, iar prinde bine sa „auda muzica”, sper sa nu capate „complexe”sau sa se indragosteasca de orchestra mea preferata, o sa fie „printu’Charles II”, o sa se mute la Bucuresti aici „la Parcul Coltea”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata