Andre Rieu pune în vânzare 5.000 de bilete în scop caritabil pentru show-ul de sâmbătă

Andre Rieu pune în vânzare 5.000 de bilete în scop caritabil pentru show-ul pe care îl va susține sâmbătă, 13 iunie, la București, informează organizatorii într-un comunicat.

Biletele au prețul de 43,2 lei iar locurile ce le sunt desemnate sunt pe iarbă, în fața Palatului Parlamentului. Tichetele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim.

Potrivit organizatorilor, toate veniturile din vânzarea acestor bilete urmează „să fie donate unei fundații sau organizații notorii, care derulează proiecte mari pentru întrajutorarea copiilor români aflați în suferință”. Cele două fundații propuse sunt UNICEF și Salvați Copiii.

Biletele au fost puse în vânzare miercuri. Show-ul lui Rieu de sâmbătă are loc în Piața Constituției și este programat să înceapă la ora 20,30.

Accesul spectatorilor pe gazon se va face începând cu ora 18,00, pe două căi de acces, dinspre Parcul Izvor și dinspre calea 13 Septembrie.

Această acțiune caritabilă este realizată în parteneriat cu Camera Deputaților.

Andre Rieu a început vineri seria de șapte concerte pe care le-a programat în Piața Constituției pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie.

Andre Rieu cântă la București alături de Johann Strauss Orchestra. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/AndreRieu

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata