Angajaţii Ministerului Transporturilor, obligaţi să ‘doneze’ 10% din salariu, altfel vor fi disponibilizaţi

Vicepreşedinte Partidului Conservator (PC), Bogdan Diaconu, a declarat joi, 8 iulie, că angajaţii Ministerului Transporturilor care refuză să-şi ”doneze” 10% din salariu pentru un fond de solidaritate cu sinistraţii sunt trecuţi ”pe o listă neagră” a viitoarelor disponibilizări.

”Aşadar, după tăierea cu 25 la sută a salariului, unii bugetari mai trebuie să cotizeze şi pentru buna imagine a şefilor lor. Îl felicităm pe ministrul Radu Berceanu pentru dorinţa sa de a strânge bani pentru sinistraţi, dar metodele sale sunt degradante şi dovedesc că, de fapt, îşi doreşte doar să câştige capital de imagine.

Dacă doreşte să iasă în evidenţă cu bunătatea şi compasiunea sa, Berceanu nu are decât să doneze din averea sa, iar nu să taie din salariile angajaţilor”, a precizat Diaconu, potrivit unui comunicat de presă.

Diaconu i-a sugerat ministrului Transporturilor să pună clientela politică să contribuie cu bani pentru sinistraţi sau să participe la reconstrucţia zonelor calamitate, ”dacă tot vrea să demonstreze că este colectorul-şef”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata