ANP: 23 de deţinuţi prestează muncă necalificată la SC Fotbal Club Viitorul

Administrația Națională a Penitenciarelor precizează că 23 de deținuți de la Penitenciarul Poarta Albă prestează muncă necalificată la SC Fotbal Club Viitorul SA Constanța, grupare patronată de Gică Hagi.

”Administrația Penitenciarului Poarta Albă a încheiat un contract de prestări servicii cu SC Fotbal Club Viitorul SA, la data de 06 ianuarie 2014. Obiectul contractului prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane condamnate la pedepse privative de libertate, în vederea prestării de muncă necalificată în domeniul întreținerii de clădiri, la interior și exterior, precum și în spațiile terenurilor sportive. La acest moment, cu respectarea prevederilor legale în vigoare și corespunzător obiectului contractului, sunt selecționați și prestează muncă necalificată 23 de deținuți”, informează ANP printr-un comunicat transmis marți.

Reacția ANP vine în urma apariției în mass-media a unor informații potrivit cărora finanțatorul Steaua, Gigi Becali, ar fi fost lăsat să lucreze la Fotbal Club Viitorul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata