ANPC a găsit pentru comercializare produse textile inscripționate cu branduri auto

 Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, prin Direcția Generală Control a desfășurat, în acest sfârșit de săptămână, acțiuni de consiliere a operatorilor economici care își desfășoară activitatea pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al ANPC.

Unitățile existente între stațiuni, care comercializează suveniruri, unitățile de alimentație publică precum și cele de cazare au fost verificate din punct de vedere al respectării drepturilor consumatorilor.

„Acțiunile de verificare ale colegilor noștri privind activitatea desfășurată de operatorii economici au continuat cu zona Valea Prahovei. Parcurgând registrele unice de control am observat că unii operatori economici, cu toate că au mai fost consiliați în trecut, au ales să nu respecte cele semnalate de către această autoritate și automat să nu respecte consumatorul. Această acțiune, așa cum am promis, a avut un rol de ultim avertisment! Sezonul acesta va fi dedicat exclusiv consumatorilor, iar cei care nu acceptă acest lucru ar trebui să se apuce de o altă activitate!”, a declarat Horia-Miron Constantinescu, președintele ANPC, citat în comunicat.

La comercializare, au fost identificate diverse jucării care prezentau mai multe abateri, dar și produse textile și articole de uz casnic inscripționate cu branduri Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen, Dacia Logan, Opel.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata