Antonescu: Câmpeanu a vehiculat ipoteza demisiei; i-am spus că poate ar fi o variantă bună

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, 20 februarie, că a purtat o discuţie cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a vehiculat ipoteza demisiei sale din funcţie, iar el i-a sugerat că ar putea fi o variantă bună.

„Am avut o întâlnire cu doamna Câmpeanu la dorinţa dumneaei şi sigur că şi eu doream să o văd. M-a întrebat în această situaţie ce să facă. Este o situaţie complicată şi în plan uman, este un om aflat în dificultate, este o discuţie întreagă de natură birocratică, legală, realitatea este că în familia domniei sale există o dramă: soţul este foarte bolnav, nu ştiu dacă este invaliditate de gradul I sau ce grad este acolo, este foarte bolnav, în orice caz un om sub apăsarea extraordinară a campaniei şi aşa mai departe. Şi în discuţiile pe care le-am avut domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei. Eu i-am spus foarte sincer că, din punctul meu de vedere, poate că această variantă ar fi cea mai bună, o conferinţă de presă în care să prezinte încă o dată varianta domniei sale asupra faptelor şi să spună toate lucrurile pe care în două rânduri la acest minister le-a făcut, foarte multe lucruri bune”, a spus Antonescu, la B1 TV.

El a precizat că nu i-a cerut demisia ministrului Muncii, ci că i-a sugerat că aceasta ar putea fi o variantă.

„Nu i-am cerut demisia public pe nicăieri. A fost o discuţie privată. I-am sugerat, i-am spus opinia mea. A rămas să-mi comunice ce decizie ia şi asta este tot. (…) A rămas că vorbeşte şi cu primul ministru, cum este normal, şi nu am mai primit niciun semnal de la domnia sa de atunci”, a spus Antonescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata