Antonescu: Există suficiente semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri că există suficiente semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură pe care liberalii o pregătesc împotriva Guvernului și că „cel puțin 15 parlamentari PP-DD” au angajat semnarea acestui document.

„Au început colegii mei discuțiile cu reprezentanții celorlalte partide din Opoziție. Aceste discuții continuă. În acest moment există un număr suficient de semnături oricum. Pot să confirm faptul că reprezentanții — cel puțin 15 parlamentari — ai PP-DD au angajat semnarea moțiunii de cenzură alături de PNL. (…) Noi evident că sperăm ca voturile, cel puțin voturile parlamentarilor din Opoziție, să fie în sprijinul moțiunii”, a spus Antonescu, adăugând că și cei din PDL sunt gata să susțină moțiunea.

Referitor la calendar, liderul PNL a precizat că „undeva în jurul datei de 13 mai” moțiunea va fi depusă, iar apoi vor urma procedurile regulamentare din Parlament, astfel încât „în jurul datei de 20 mai sau imediat după” va dezbătută și votată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata