Antonescu susţine ideea de a se renunţa la indemnizaţia parlamentară pe perioada „eurovacanţei”

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Brașov, că susține ideea vicepreședintelui liberal al Senatului, Marius Obreja, de a renunța la indemnizație pe perioada „eurovacanței” parlamentare, adăugând că va „îndrăzni” chiar să le propună și celorlați colegi acest lucru.

„E periculos, în PNL, să recomanzi cuiva ce să facă cu banii lui. Dar o să îndrăznesc (să le propun celorlalți colegi să facă la fel—n.r.)”, a afirmat liderul liberal.

Senatorul PNL Marius Obreja a declarat joi că va renunța la indemnizație pe perioada „vacanței” parlamentare din timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, arătând că va propune în ședința Biroului Politic Național al liberalilor ca toți parlamentarii partidului să facă același lucru.

„Eu, personal, am să fac acest lucru. Am și rugat consilierii mei să urmărim cu foarte mare atenție acest lucru, întrucât chiar nu vreau ca într-un viitor, nu știu când, să fiu în situația de a returna niște bani necuveniți în primul rând și în al doilea rând este un act de moralitate să nu iei niște bani pentru o activitate pe care nu ai prestat-o”, a afirmat Obreja într-o conferință de presă, întrebat dacă s-a gândit să renunțe la indemnizație pe perioada „vacanței”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata