Antreprenorii pot beneficia de finanţări nerambursabile de până la 25.000 de euro, prin Proiectul „Biz Up”

25

Cel puțin 40 de antreprenori ar putea beneficia de finanțări nerambursabile de până la 25.000 de euro, prin intermediul Proiectului ‘Biz Up – Dezvoltarea mediului de afaceri prin investiții și formare profesională’, desfășurat în această perioadă de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Potrivit președintelui CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu, proiectul implică un concurs de planuri de afaceri, la care pot aplica cetățenii români cu vârsta minimă de 18 ani, interesați să demareze o activitate independentă și care au domiciliul sau reședința în regiunile de implementare București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia.

‘Finanțarea obținută în urma concursului se aplică pentru întreprinderi având activitatea principală în domeniile turism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, industrie auto și componente, sănătate și altele. Proiectul vizează încurajarea antreprenoriatului, prin implementarea unei scheme de ajutor de minimis pentru minimum 40 de start-up-uri. Acestea vor fi selectate în urma concursului de planuri de afaceri și vor beneficia de finanțări nerambursabile de până la 25.000 de euro’, a afirmat joi Ovidiu Nicolescu, într-o conferință de presă.

Platforma web a proiectului este www.biz-up.ro, iar termenul limită pentru primirea documentelor de înscriere este de maximum cinci zile de la depunerea online a candidaturii, până cel mai târziu la data de 18 mai a.c., data poștei de confirmare a plicului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News