Apolodor va construi Podul peste Canalul Dunare – Marea Neagră

Compania Apolodor Bucuresti va construi podul rutier al Canalului Dunare – Marea Neagra, proiect cu o valoare de 20 milioane de euro, informeaza Ministerul Transporturilor.

Apolodor Bucuresti va construi podul rutier cu o lungime de 540 de metri peste Canalul Dunare – Marea Neagra pentru 19,44 milioane euro. Compania Consilier Construct va oferi consultanta pentru proiectarea podului rutier peste Canalul Dunare – Marea Neagra pentru 832.000 de euro. Podul rutier peste canal va conecta sudul Portului Constanta cu autostrada Bucuresti – Constanta si va lega partea de nord a Portului Constanta cu partea sudica a Portului, fiind necesar pentru a se decongestiona traficul greu din zonele orasului Constanta.

Citește și
1 Comentariu
  1. HANU CLAUDIU spune

    UN POD PESTE CANALUL DUNARE MAREA NEAGRA ESTE FOARTE BUN ,VARA NU SE POATE CIRCULA PE SOSEA AGIGEA, LAZU, CONSTANTA .DAR NU AVEM OAMENI CU IMAGINATIE SA ALEAGA AMPLASAMENTU ,POATE ADUCEM DIN STRAINATATE.DUPA 20 DE ANI DE ”DEMOCRATIE”TOT 2 PODURI RUINATE AVEM AGIGEA SI MURFATLAR[LANGA LITORAL]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata