Artista belgiancă Selah Sue revine la Bucureşti în luna mai

Cântăreața belgiancă Selah Sue revine pe 13 mai, la București, pentru un concert inclus în turneul de promovare a celui mai nou album al său – „Reason” -, informează un comunicat Events remis joi.

„Patru ani au trecut de la albumul său de debut. Se prea poate ca Selah Sue să nu-și fi învins demonii, dar măcar i-a exploatat din plin pentru a scrie ‘Reason’, un disc îndopat cu energie, lumină și emoție. Sunt piese ce te doboară de la primele acorduri, create de o artistă plină de viață și de cicatrici în același timp, aparent întotdeauna una cu chitara ei„, se arată în comunicat.

Alternând electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue își regăsește adevărata identitate muzicală odată cu „Reason”.

Până pe 19 aprilie, biletele pentru concertul pe care artista belgiană îl va susține la Arenele Romane din Capitală pot fi achiziționate la prețuri de 99 de lei și 129 de lei. De pe 20 aprilie până în preziua concertului, prețul acestora va fi de 120 de lei și 150 de lei, iar în ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 140 de lei și 170 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, pe www.eventim.ro, și prin rețeaua Eventim — magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata