Atenţie la escrocii care vă promit câştiguri fabuloase pe timp de criză!

Atentie in cine aveti incredere cand e vorba de banii dvs. In vremuri de criza au aparut tot felul de indivizi care pretind sume mari de bani in numele unor firme de prestigiu pe care nu le reprezinta de fapt. Chiar daca va promit castiguri frumusele, sau mai ales daca promit asa ceva, trebuie sa fiti circumspecti, informeaza Ziare.com.

Compania Tradeville SA isi atentioneaza clientii ca in perioada 2007 – 2009 un grup rau intentionat a colectat aproximativ 100.000 euro de la rude/prieteni pretinzand organizarea unui „fond” care ar fi urmat sa investeasca, prin intermediul Tradeville SA, in piata de capital.

In cursul anului 2010, organizatorul acestei fraude a disparut, iar pagubitii s-au adresat Tradeville in speranta ca isi vor recupera banii. Pentru ca nu a existat nicio relatie comerciala si pentru ca Tradeville nu a avut stiinta de aceste fapte pana in iulie 2010, compania nu a putut sa faca altceva decat sa notifice situatia DIICOT si Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, se arata intr-un comunicat al companiei.

Asemenea scheme prolifereaza in perioade de criza, asa incat potentialii investitori nu trebuie sa incredinteze sume spre administrare pe piata de capital unor persoane fizice indiferent de pozitie, pregatire. Nimeni nu are permisiunea legala sa faca asemenea operatiuni, avertizeaza Tradeville.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata