Autobuz scolar cu 40 de elevi a derapat si a ajuns in sant

Marti, un autobuz cu 40 de elevi care erau deplasati catre liceul din Rovinari, judetul Gorj, a ajuns intr-un sant de pe marginea unui drum judetean. Autobuzul a derapat din cauza zapezii de pe sosea, fara ca vreunul dintre copii sa fi fost ranit. Administratorul drumului a fost amendat.

Autobuzul a ajuns, marti, intr-un sana de pe marginea drumului judetean 674 B, aflat in administrarea Complexului Energetic Oltenia.

Societatea a primit doua amenzi in valoare de peste 10.000 de lei.

”Marti, un autobuz cu elevi care se deplasa pe DJ 674 B, catre Rovinari, intr-o curba soferul a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile, inclinandu-se catre sana. La scurt timp, autobuzul a fost repus pe carosabil si a ajuns la destinatie insotit de doua echipaje de Politie. Administratorul drumului a fost sanctionat cu 3.045 de lei, dupa ce luni a fost sanctionat cu 7.250 de lei, tot pentru ca nu a deszapezit drumul corespunzator. Societatea amendata este CEO, fiind un drum deviat. In autobuz se aflau 40 de elevi, cu preponderenta ai Colegiului Gheorghe Tatarascu din Rovinari. Nu au rezultat victime”,  e declarat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu

Judetul Gorj se afla sub avertizare cod portocaliu, fiind anuntate temperaturi foarte scazute, atat noaptea, cat si ziua.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata