Autoritatea de Supraveghere Financiară a validat noul Consiliu de Administraţie al BVB

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a validat noul Consiliu de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB) şi a autorizat modificarea autorizaţiei de funcţionare ca operator de piaţă a societăţii, ca urmare a modificării componenţei Consiliului de Administraţie, în conformitate cu prevederile legii, potrivit unui anunţ publicat luni de BVB.

Consiliul de Administraţie al BVB are următoarea componenţă: Lucian-Claudiu Anghel, Otto Naegeli, Robert Cosmin Pană, Dan Viorel Paul, Cristian Micu, Valerian Ionescu, Gabriel Marica, Octavian Molnar şi Radu Toia.

În 14 decembrie 2015, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a ales noii membri ai Consiliului de Administraţie (CA) şi preşedintele CA.

Acţionarii l-au reales preşedinte al Consiliului de Administraţie pe Lucian Anghel dintre cei nouă noi membri.

BVB administrează pieţe de acţiuni, obligaţiuni şi alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, şi furnizează o gamă variată de servicii participanţilor la pieţele financiare. Bursa de Valori Bucureşti este o companie listată pe propria piaţă din 2010. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata