Autorităţile locale pot primi bani pentru dezvoltarea spaţiilor verzi

Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Ministerului Mediului primeste cereri de finantare de la autoritatile locale care doresc sa dezvolte si sa modernizeze spatiile verzi din orase.

Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Ministerului Mediului a deschis sesiunea de depunere a proiectelor in cadrul Programului National de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati.

Reprezentantii administratiilor publice locale au posibilitatea de a primi finantare daca depun cereri in perioada 21 septembrie – 12 octombrie. Suma totala care va fi alocata sesiunii de finantare este de 92,4 milioane de lei, bani care sunt prevazuti in bugetul Administratiei pentru anul acesta„, a precizat Danut Pirchiu, directorul coordonator al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Iasi.

Programul se adreseaza primariilor care doresc sa implementeze sau sa modernizeze spatiile verzi din localitati, dar si pentru infiintarea de noi parcuri, scuaruri si aliniamente plantate.

Sursa: Flacara Iasului

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata