Autospecială de poliție răsturnată în centrul Clujului după ce a fost lovită de o altă mașină

Inspectoratul de Politie Judeteana Dolj a demarat, luni 3 Aprilie 2017, la Craiova, o actiune de informare a conducatorilor auto, pe teme de siguranta rutiera, in principal privind acordare de prim ajutor si folosirea numarului de urgenta 112. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

O autospecială de Poliție care mergea cu semnalele sonore și acustice în funcțiune s-a răsturnat, sâmbătă, în centrul orașului Cluj-Napoca, după ce a fost lovită de un alt autoturism.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, în intersecția Piața Avram Iancu cu strada Calea Dorobanților și nu au fost înregistrate victime.

„Un accident rutier a avut loc în intersecția Piața Avram Iancu cu Calea Dorobanților. Un echipaj de poliție care se deplasa cu semnalele sonore și acustice în funcțiune a fost lovit de un autoturism care venea dinspre Piața Cipariu. Nicio persoană nu a fost transportată la spital”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

La rândul lor, reprezentanții ISU Cluj au declarat că s-a intervenit la accident cu două autospeciale și o ambulanță SAJ.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata