Averea senzaţională a lui Dan Diaconescu

Informaţiile care au apărut până acum legate de bogăţia patronului OTV nu reflectă decât o mică parte din averea reală a acestuia. România Liberă a identificat doar în sectoarele 1 şi 6 ale Capitalei patru vile, două apartamente de lux şi 15 loturi de teren intravilan, în suprafaţă totală de circa 17.650 metri pătraţi.

Dan Diaconescu, anchetat de procurori pentru cel puţin trei fapte  de şantaj, are cele 15 terenuri din sectorul 6  în coproprietate cu Luiza Mărgărit.

Vilele de pe străzile Iscovescu şi Grigore Mora din sectorul 1 sunt deţinute împreună cu asociata sa, Diana Voiculescu. Zestrea imobiliară a lui Diaconescu a fost mărită în 2007, cu ajutorul Primăriei din Sinaia, care i-a concesionat fără licitaţie un teren pentru extinderea casei de vacanţă pe care o are acolo. Valoarea concesiunii suprafeţei de 70 de metri pătraţi era  de doar 2.800 de euro „pe toată durata construcţiei”, într-un an în care metrul pătrat de teren se vindea la Sinaia şi cu 2.000 de euro.

În afară de aceste bunuri, presa i-a atribuit lui Dan Diaconescu un apartament la Mamaia, un bloc de birouri în cartierul bucureştean Băneasa şi  un bloc pe Bulevardul Carol. De asemenea, patronul OTV ar mai avea trei maşini de lux (două Rolls-Royce şi un Bentley), două elicoptere şi un iaht.

Dan Diaconescu a afirmat public că şi-a făcut averea din  salariul său lunar de 100.000 de euro primit de la OTV. Deşi deţine locuinţe de lux, Dan Diaconescu şi-a păstrat domiciliul stabil la apartamentul dintr-un bloc muncitoresc de pe strada Cetatea de Baltă din sectorul 6 al Capitalei.

Citește și
3 Comentarii
 1. rodica spune

  Incerc sa nu mai mi se para ciudat faptul ca,un om(nu zic normal,caci l-as jigni)cu un salariu modic….ce mare lucru 100.000 euro/luna????!!!!!a ajuns sa detina numeroase proprietati!!!!Cine ,sau care cetatean al Romaniei,de la mic la mare(CA STATURA)mai ramane acum,in aceste miraculoase vremuri,UIMIT???!!!!FURATI,PACALITI,JECMANITI,LUATI SI 150 DE PIEI DE PE NOI,cei multi si….lipsiti de norocul dvs domnule DIACONESCU,ca meritam!!!Va meritam chiar si ca PRESEDINTE!!!!!
  TOT INAINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!
  P.S.Intre noi fie vorba,cu guvernanti pe care ni i-a dat CEL DE SUS,nu cred sincer,ca apucati chestia asta!!!Doamne fereste,nu ca nu ati mai apuca dvs.din cine stie ce motive……NU MAI APUCAM NOI!!!!!!!!!!!!!

 2. shyne spune

  Probabil a preluat metoda lui Videanu si a renuntat la alcool si tigari…

 3. costel spune

  OTVul, ar trebui desfiintat,e cel mai tampit post de televiziune vazut in viata mea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata