Baletul pe Gheaţă din St. Petersburg revine la Bucureşti, cu „Spărgătorul de nuci”, pe 17 ianuarie 2016

Ansamblul de Balet pe Gheață din Sankt Petersburg revine la București, cu spectacolul „Spărgătorul de nuci”, pe 17 ianuarie 2016, pe scena Sălii Palatului, informează un comunicat al German Quality Entertainment remis marți.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 100 și 350 de lei, pot fi achiziționate de pe site-urile bilet.ro, eventim.ro, myticket.ro și magazinele Diverta, salapalatului.ro sau la casa de bilete a Sălii Palatului, din Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și magazinele Germanos.

Înființat în 1967, combinând pentru prima dată în lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revoluționat lumea spectacolelor.

Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori care au câștigat concursuri naționale și internaționale. Mulți dintre aceștia provin de la faimoase școli de patinaj artistic din Rusia. În prezent, nu mai puțin de 20 de balerini din cadrul ansamblului dețin titlul de Maestru al Sporturilor în Rusia pentru victoriile repurtate în competiții naționale și internaționale de patinaj artistic.

Începând din anul 1995, Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg aduce în fața publicului din lumea întreagă fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheață. „Frumoasa din pădurea adormită”, „Lacul lebedelor”, „Spărgătorul de nuci” și „Cenușăreasa” sunt titlurile cu care Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg a susținut peste 7.000 de reprezentații. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: youtube.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata