Bărbatul care a agresat-o pe fata lui Adrian Enache, condamnat la 5 ani închisoare cu executare

Libanezul Ali Kanaan, bărbatul acuzat că a atacat-o cu un briceag pe fata cântărețului Adrian Enache, a fost condamnat definitiv luni de Curtea de Apel București la 5 ani închisoare cu executare.

De asemenea, instanța i-a interzis lui Ali Kanaan, pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei, să ia legătura cu Diana Andreea Enache și cu rudele acesteia sau să se apropie la mai puțin de 100 de metri de locuința, locul de muncă, școala sau alte locuri unde fata desfășoară activități sociale.

În plus, judecătorii au menținut despăgubirile de 50.000 de euro pe care Ali Kanaan trebuie să i le plătească fetei în solidar cu complexul de apartamente Phoenicia.

Inițial, Ali Kanaan a fost condamnat în iunie 2014 de Judecătoria sectorului 1 la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, pedeapsă mărită la 5 ani închisoare de Curtea de Apel București, care a luat în calcul și infracțiunea de purtare abuzivă.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, într-un bloc din Capitală, când Diana Enache, în vârstă de 18 ani, a avut o altercație cu paznicul imobilului în care locuia, cetățeanul libanez Ali Kanaan, care a atacat-o cu un briceag.

Procurorii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, Ali Kanaan a lovit-o de mai multe ori pe fiica lui Adrian Enache, folosind un briceag cu lamă rabatabilă de 10 — 12 cm.

De cealaltă parte, libanezul a declarat că fata este cea care a provocat scandalul, fiind nemulțumită că paznicul le spunea părinților ei la ce oră vine din oraș și pe cine aduce în locuință. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata